BUSINESS PARTNER NATIONWIDE

Kami sebuah syarikat pelatihan, pembangunan keusahawan, penyusunan kewangan, bina plan strategi dan pemudahcara perundingan pembiayaan perniagaan pelbagai industri sedang giatcergas merancang strategi menaiktarafkan syarikat syarikat SME small medium enterprises dengan membantu menyusun kelayakkan syarikat memperolehi pembiayaan perniagaan TANPA cagaran RM300K sehingga RM10JUTA !

Program Pembangunan Strategi & Pembiayaan Perniagaan Usahawan SME di tawarkan kepada founder-founder syarikat untuk pertingkatkan valuation tinggi dan dinamik keperingkat korporat dan antarabangsa.

Penyusunan Portfolio Perniagaan & Penyusunan Portfolio Kewangan
Kepentingan setiap syarikat WAJIB memperkemaskan profile pengasas atau pengarah syarikat serta menyusun dan mengemaskinikan profile syarikat lebih bersih, dinamik dan berdaya maju.

Teknik & formula RAHSIA melayakkan syarikat mencapai kelulusan maksima Pembiayaan Perniagaan dengan objektif utama GANDAKAN keuntungan serta kembangkan perniagaan sehingga pencapaian tertinggi.

Formula HEBAT ini menyuntik semangat founder syarikat untuk memacu syarikat ke peringkat korporat & antarabangsa dengan melaksanakan misi exit plan menyenaraikan syarikat di IPO iaitu PAPAN BURSA SAHAM MALAYSIA yang mampu mencapai VALUATION syarikat bernilai ratusan juta sehingga ke RM BILLION iaitu EXIT STRATEGY PLAN.

MISI & VISI UTAMA

MEMBINA KOMUNITI SYARIKAT SEHINGGA DISENARAIKAN DI IPO BURSA SAHAM MALAYSIA

Peluang anda menjadi BUSINESS PARTNER di setiap negeri dengan objektif untuk membuka cawangan-cawangan di seluruh Malaysia sebagai rakankongsi kami iaitu :

STRATEGY BUSINESS PARTNER

FINANCE STRATEGY ADVISOR

PERLIS – MASIH KOSONG
KEDAH – ADVISOR ENCIK AFENDI
PULAU PINANG – MASIH KOSONG
PERAK – MASIH KOSONG
PUTRAJAYA – MASIH KOSONG
KUALA LUMPUR – MASIH KOSONG
CYBERJAYA – MASIH KOSONG
NEGERI SEMBILAN – MASIH KOSONG
JOHOR – MASIH KOSONG
KELANTAN – MASIH KOSONG
PAHANG – MASIH KOSONG
TERENGGANU – MASIH KOSONG
LABUAN – MASIH KOSONG
SABAH – MASIH KOSONG
SARAWAK – MASIH KOSONG